Boekhandel Douwes Den Haag

Kop op

Leven met migraine

Evy Gruyaert

Kop op

Kop op

Leven met migraine

Kop op

 

Migraine is veel meer dan hoofdpijn alleen. Als je net als Evy Gruyaert regelmatig te kampen hebt met zware aanvallen, zet dat je hele leven op zijn kop.Samen met neuroloog Koen Paemeleire en psychiater-psychotherapeut Dirk Van den Abbeele gaat ze in dit boek op zoek naar mogelijke oorzaken, potentiële triggers en (preventieve) behandelingen.


Nog te verschijnen

€ 25,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Kop op

Migraine is veel meer dan hoofdpijn alleen. Als je net als Evy Gruyaert regelmatig te kampen hebt met zware aanvallen, zet dat je hele leven op zijn kop.

Samen met neuroloog Koen Paemeleire en psychiater-psychotherapeut Dirk Van den Abbeele gaat ze in dit boek op zoek naar mogelijke oorzaken, potentiële triggers en (preventieve) behandelingen. Ook de relatie tussen migraine en voeding, sport en levensstijl komt aan bod en er wordt gekeken of er een verband is met aandoeningen, zoals hyperventilatie of bepaalde persoonlijkheidskenmerken.

Migraine bepaalt voor een deel je leven, maar de verhalen van Evy en lotgenoten helpen je hiermee om te gaan en bewuste keuzes te maken om je leven gemakkelijker te maken.


ISBN
9789401461023
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren