Boekhandel Douwes Den Haag

Vrijheid

Junior College

Antoon Braeckman

Vrijheid

Vrijheid

Junior College

Vrijheid

 

Wat is het verschil tussen vrijheid en vrije wil? Hoe vrij ben je zonder geld? Bestaat echte vrijheid in een democratie?Je hoort mensen vaak bezig over vrijheid: de vrijheid van meningsuiting die in gevaar zou zijn, de vrijheid van godsdienst die wordt bedreigd, of simpeler, de vrijheid om 's avonds de deur uit te kunnen gaan.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,99

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Vrijheid

Wat is het verschil tussen vrijheid en vrije wil?
Hoe vrij ben je zonder geld?
Bestaat echte vrijheid in een democratie?

Je hoort mensen vaak bezig over vrijheid: de vrijheid van meningsuiting die in gevaar zou zijn, de vrijheid van godsdienst die wordt bedreigd, of simpeler, de vrijheid om 's avonds de deur uit te kunnen gaan. Waarom vinden we die vrijheid zo belangrijk? En vooral: wat betekent ze precies?

Dit boek leert je alle basics over een veelbesproken en moeilijk te begrenzen begrip. In soepele en bevattelijke taal gidst het je langs alle visies die filosofen en denkers door de jaren heen over vrijheid hebben geopperd, en hoe je die aan je eigen leven koppelt. Vrijheid zit boordevol leervriendelijke en toegankelijke voorbeelden om volledig te doorgronden waarom dit thema zo dicht op onze huid zit.


ISBN
9789401462297
Pagina's
120
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Filosofie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren