Boekhandel Douwes Den Haag

Lannoo's autoboek

Lannoo's Motorboek Europa

Lannoo's Motorboek Europa

Lannoo's Motorboek Europa

Lannoo's autoboek

Lannoo's Motorboek Europa

Lannoo's Motorboek Europa

Lannoo's autoboek: Lannoo's Motorboek Europa

 

Dit boek bundelt de meest spectaculaire motorroutes in Europa. Bij elke route krijg je praktische informatie en worden de populaire bezienswaardigheden onderweg beschreven Gedetailleerde routebeschrijvingen en kaarten gidsen je probleemloos naar je bestemming Het uitgebreide adresboekje met veel overnachtingstips vormt de perfecte tool om je reis voor te bereiden Europa is een paradijs voor motorrijders!Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 39,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Lannoo's autoboek: Lannoo's Motorboek Europa

  • Dit boek bundelt de meest spectaculaire motorroutes in Europa. Bij elke route krijg je praktische informatie en worden de populaire bezienswaardigheden onderweg beschreven
  • Gedetailleerde routebeschrijvingen en kaarten gidsen je probleemloos naar je bestemming
  • Het uitgebreide adresboekje met veel overnachtingstips vormt de perfecte tool om je reis voor te bereiden

Europa is een paradijs voor motorrijders! Stofwolken creëren in de Sierra Nevada, betoverende kustlijnen volgen, slingerende Alpenwegen bedwingen - de 35 routes die door Europa voeren doen ieder motorhart sneller kloppen. Op het programma staan onder meer sensationele bergpassen, kustwegen met zeezicht en zandwegen voor offroadliefhebbers.
Onderweg is er bovendien aandacht voor indrukwekkende natuurtaferelen, fascinerende bezienswaardigheden en - niet te vergeten - culinaire hoogstandjes.


ISBN
9789401462693
Pagina's
392
Verschenen
Serie
Lannoo's autoboek
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Reisgidsen Europa