Boekhandel Douwes Den Haag

Atlas van WOII

De Tweede Wereldoorlog in meer dan 100 kaarten

Richard Overy & Peter Snow

Atlas van WOII

Atlas van WOII

De Tweede Wereldoorlog in meer dan 100 kaarten

Atlas van WOII

 

De oorlog die meer slachtoffers heeft gemaakt dan welke andere in de geschiedenis ook komt in dit boek tot leven via speciaal gemaakte kaarten. Ze zijn voorzien van alle nodige grafieken, symbolen en legenda's om de ontwikkelingen nauwgezet te kunnen reconstrueren.


In herdruk

€ 34,99

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Atlas van WOII

De oorlog die meer slachtoffers heeft gemaakt dan welke andere in de geschiedenis ook komt in dit boek tot leven via speciaal gemaakte kaarten. Ze zijn voorzien van alle nodige grafieken, symbolen en legenda's om de ontwikkelingen nauwgezet te kunnen reconstrueren. Van de inval in Polen tot de atoombom op Hiroshima, van de evacuatie van Duinkerke tot de landing op Normandië. Ze bieden in één oogopslag een uniek overzicht.

Uitgebreide achtergrondinformatie maakt duidelijk hoe het conflict overal ter wereld heeft gewoed en tijdlijnen geven de chronologie van de gebeurtenissen weer. Prachtige archieffoto's, getuigenissen en portretten van beroemde leiders vervolledigen het verhaal.

Dit boek werd samengesteld door een team van ervaren historici, onder leiding van de gerenommeerde Britse historicus professor Richard Overy en de bekende BBC-journalist Peter Snow.


ISBN
9789401464048
Pagina's
288
Verschenen
NUR
689
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Oorlog en vrede
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren