Boekhandel Douwes Den Haag

Lannoo's autoboek

- Nederland, België en Luxemburg

Toeristische atlas voor reizen, vakantie & vrije tijd

- Nederland, België en Luxemburg

Lannoo's autoboek

- Nederland, België en Luxemburg

Toeristische atlas voor reizen, vakantie & vrije tijd

Lannoo's autoboek: - Nederland, België en Luxemburg

 

Op roadtrip door de Benelux - De mooiste uitgestippelde autoroutes loodsen je langs de prachtigste plekken in Nederland, België en Luxemburg - Gedetailleerde stadsplattegronden en gebruiksvriendelijke atlas - Handige geografische indeling en sterrenquoteringOp werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 39,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Lannoo's autoboek: - Nederland, België en Luxemburg

Zo verbonden als Nederland, België en Luxemburg zijn door hun gedeelde geschiedenis, zo verschillend presenteren deze drie koninkrijkjes in hartje Europa zich. Nederland pakt uit met zijn zandstranden en duinen, de windmolens, grachten en tulpenvelden en grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. België hoeft daar zeker niet voor onder te doen. Want wie kent Brussel, Antwerpen, Brugge en de Vlaamse Meesters niet? Maar België staat evengoed voor oude stadscentra met machtige belforten, voor uitzonderlijke, stille begijnhoven en ongerepte natuur in de groene Ardennen. En dan is er nog het kleine Groothertogdom Luxemburg, dat trots is op zijn zelfstandigheid en kan pronken met een bonte patchwork van mooie landschappen en cultureel erfgoed.


ISBN
9789401468527
Pagina's
392
Verschenen
Serie
Lannoo's autoboek
NUR
511
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo