Boekhandel Douwes Den Haag

Top 1000 van de beste wielrenners ter wereld

Jacques Sys

Top 1000 van de beste wielrenners ter wereld

Top 1000 van de beste wielrenners ter wereld

Top 1000 van de beste wielrenners ter wereld

 

Wielrenners leveren bovenmenselijke prestaties, ze worden opgejaagd en bij momenten uitgeperst, ze rijden door terwijl ze eigenlijk al gestorven zijn. Vijf jaar na de publicatie van de 'Top 1000 van de beste Belgische wielrenners' worden in dit boek de beste 1000 wielrenners ter wereld belicht.


Nog te verschijnen

€ 59,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Top 1000 van de beste wielrenners ter wereld

Wielrenners leveren bovenmenselijke prestaties, ze worden opgejaagd en bij momenten uitgeperst, ze rijden door terwijl ze eigenlijk al gestorven zijn.

Vijf jaar na de publicatie van de 'Top 1000 van de beste Belgische wielrenners' worden in dit boek de beste 1000 wielrenners ter wereld belicht. Het is op hetzelfde moment ook een uitstap doorheen een lange wielergeschiedenis. Met verhalen die voor ontroering en vertedering zorgen, met sappige en luchtige anekdotes, neergezet binnen hun specifiek tijdsbeeld. Maar ook met vreugde en verdriet, met triomfen en drama's, met liegen en bedriegen, de wielersport is de kristallisatie van het leven. Maar wat er ook gebeurt, alle stormen en uitwassen hebben de populariteit van deze sport nooit aangetast.

 

'Jacques Sys heeft met zijn nieuwe editie van de Top 1000 van de Belgische wielrenners voor een standaardwerk in het wielrennen gezorgd.'
 Het Nieuwsblad


ISBN
9789401470407
Pagina's
540
Verschijnt
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Sport en spel