Boekhandel Douwes Den Haag

Soul Boost

Marijke De Coninck & Kim Vercoutere

Soul Boost

Soul Boost

Soul Boost

 

Een uniek boek dat je uitdaagt om op een andere, gezondere manier in het leven te staanVind balans in je levensstijl met de vijf elementen water, boom, vuur, aarde en metaalMet oefeningen en recepten tegen allerlei kwaaltjesIn dit boek vind je recepten en oefeningen die elkaar aanvullen, je lichaam en geest sterker en gezonder maken én toegankelijk zijn voor iedereen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Soul Boost

  • Een uniek boek dat je uitdaagt om op een andere, gezondere manier in het leven te staan
  • Vind balans in je levensstijl met de vijf elementen water, boom, vuur, aarde en metaal
  • Met oefeningen en recepten tegen allerlei kwaaltjes

In dit boek vind je recepten en oefeningen die elkaar aanvullen, je lichaam en geest sterker en gezonder maken én toegankelijk zijn voor iedereen. De combinatie van beide zorgt ervoor dat je te allen tijde je balans kunt vinden, ook bij momenten van pijn of onrust.

Alles is gebaseerd op de vijf elementen, waardoor je met de seizoenen mee beweegt én kookt. Per seizoen komen er specifieke ingrediënten en oefeningen aan bod om de kwaaltjes van het seizoen aan te kunnen. Bij het waterelement komen zo de winterkeuken en -kwaaltjes aan bod en zorgen de recepten en bewegingen voor meer vitaliteit. Het boomelement staat in verband met de zuiverende lentekeuken en oefeningen die de voorjaarsvermoeidheid bannen.


ISBN
9789401474283
Pagina's
200
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair