Boekhandel Douwes Den Haag

Hoe reis ik met een camper?

De ultieme gids voor de motorhomereiziger

Steven Durnez & Pasar vzw

Hoe reis ik met een camper?

Hoe reis ik met een camper?

De ultieme gids voor de motorhomereiziger

Hoe reis ik met een camper?

 

Genieten in alle vrijheid, zo veel mogelijk nieuwe plaatsen ontdekken, boeiende belevenissen meemaken en dit alles delen met vrienden of gezin. Wie droomt niet van zo'n vakantie? Kampeerders weten hoe het kan, maar camperreizigers weten bovendien dat je hiervoor helemaal niet aan luxe of gemak hoeft in te boeten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Hoe reis ik met een camper?

Genieten in alle vrijheid, zo veel mogelijk nieuwe plaatsen ontdekken, boeiende belevenissen meemaken en dit alles delen met vrienden of gezin. Wie droomt niet van zo'n vakantie? Kampeerders weten hoe het kan, maar camperreizigers weten bovendien dat je hiervoor helemaal niet aan luxe of gemak hoeft in te boeten. Camperen is dan ook meer dan ooit in!

Niets is leuker dan op een idyllische plek tafel en stoelen uit te klappen en bij een gezellig aperitief en een - op het campingvuur bereide - maaltijd te genieten van elkaar en de omgeving. Precies dát gevoel willen we jou met dit boek meegeven. Maar deze gids bundelt ook alle nuttige informatie over reizen met een motorhome en over het onderhoud van je 'vakantiehuis op wielen'.

  • Welke camper past het beste bij jou en je reisplannen? Alle weetjes over modellen, nutsvoorzieningen en accessoires.
  • Hoe vind je je weg in de overvloed aan (digitale) informatie?
  • Met tips om je motorhome goed in te richten, perfect te laden en veilig te rijden.
  • Aandacht voor de regelgeving in de verschillende Europese landen
  • Ook de technische kant komt aan bod, maar altijd op een vlot leesbare en begrijpelijke manier. Deze gids is tegelijk een praktische als inspirerende handleiding voor de beginnende én geroutineerde camperreiziger. De ideale leidraad voor schitterende en onvergetelijke vakanties.


ISBN
9789401474580
Pagina's
192
Verschenen
NUR
500
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Reizen Algemeen