Boekhandel Douwes Den Haag

Pretopia

33 inspirerende toekomstscenario's voor duurzame ondernemers

Stefaan Vandist

Pretopia

Pretopia

33 inspirerende toekomstscenario's voor duurzame ondernemers

Pretopia

 

In dit boek neemt Stefaan Vandist je mee op een pelgrimstocht. De route leidt langs creatieve broedplaatsen waar de toekomst al in de steigers staat. Vaak zijn het verschillende organisaties die als een soort 'coalition of the willing' een voorhoede vormen in de transitie naar toekomstbestendige voedselsystemen, mobiliteit, energie, materiaalgebruik of stadsontwikkeling.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 29,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Pretopia

In dit boek neemt Stefaan Vandist je mee op een pelgrimstocht. De route leidt langs creatieve broedplaatsen waar de toekomst al in de steigers staat. Vaak zijn het verschillende organisaties die als een soort 'coalition of the willing' een voorhoede vormen in de transitie naar toekomstbestendige voedselsystemen, mobiliteit, energie, materiaalgebruik of stadsontwikkeling. De stip aan de horizon is niet alleen een samenleving die duurzamer is, maar ook aantrekkelijker om in te leven.

Pretopia gidst je langs 33 innovatiepaden die geplaveid zijn met bestaande en schaalbare oplossingen waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Tijdens de reis worden ook 9 methodische sleutels aangeleverd om je eigen Pretopie te creƫren. Een wat? Een Pretopie is een periode en een plek waar je grip krijgt op de toekomst om er daarna zelf constructief aan bij te dragen.


ISBN
9789401477864
Pagina's
240
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Management en Economie