Boekhandel Douwes Den Haag

Pretopia

33 inspirerende toekomstscenario's voor duurzame ondernemers

Stefaan Vandist

Pretopia

Pretopia

33 inspirerende toekomstscenario's voor duurzame ondernemers

Pretopia

 

Slechts 3% van ons aardoppervlak is ingenomen door steden. Maar toch wordt 85% van het wereldwijde BNP, 75% van de consumptie van grondstoffen, 50% van het wereldwijde afval en 80% van de broeikasgassen in de bebouwde omgeving gerealiseerd.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Pretopia

Slechts 3% van ons aardoppervlak is ingenomen door steden. Maar toch wordt 85% van het wereldwijde BNP, 75% van de consumptie van grondstoffen, 50% van het wereldwijde afval en 80% van de broeikasgassen in de bebouwde omgeving gerealiseerd. Steden herbergen de grootste uitdagingen, maar bieden ook de oplossingen om een toekomstbestendige samenleving te creëren.

In Citify toont Stefaan Vandist hoe die stedelijke samenleving eruit kan zien met toekomstbeelden die recht uit zijn praktijk komen en voorbeelden uit binnen- en buitenland.
Het boek leest als een 'Tinder' van ideeën rond food, mobiliteit, wellbeing, empowerment, lokaal ondernemerschap, urbanisatie en zero waste. Je leert 'swipend' de ene na de andere oplossing kennen. Ze worden gestoffeerd met bestaande voorbeelden uit de praktijk en strategische take aways die je inspireren om er zelf mee aan de slag te gaan.


ISBN
9789401477864
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Management en Economie