Boekhandel Douwes Den Haag

Mind & Body - Angst

Ga om met paniek en angst door meditatie, ademhalingstechnieken en andere oefeningen

Ine Maes

Mind & Body - Angst

Mind & Body - Angst

Ga om met paniek en angst door meditatie, ademhalingstechnieken en andere oefeningen

Mind & Body - Angst

 

Wanneer onzekerheid over gezondheid, werk, relaties, enz. ons leven domineert, is het normaal dat we angstig zijn. Maar sommige mensen kampen met een heuse paniekaanvallen: zweten, hartkloppingen, een droge mond, benauwdheid, hyperventilatie...


Nog te verschijnen

€ 18,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Mind & Body - Angst

Wanneer onzekerheid over gezondheid, werk, relaties, enz. ons leven domineert, is het normaal dat we angstig zijn. Maar sommige mensen kampen met een heuse paniekaanvallen: zweten, hartkloppingen, een droge mond, benauwdheid, hyperventilatie... Mindful focussen op je lichaam helpt om daarmee om te gaan.

In dit boek leer je met angst en paniekgevoelens om te gaan door meditatie, ademhalingstechnieken en andere oefeningen toe te passen.
Holistisch coach Ine Maes geeft concrete tips en reikt je uiteenlopende oefeningen aan zodat je zelf kunt aanvoelen wat voor jou het best werkt.

De prachtige foto's, de heldere beschrijvingen en de inspirerende quotes maken er een mooi en praktisch boek van. Bij dit boek hoort ook een exclusieve podcast met geleide meditaties.


ISBN
9789401478236
Pagina's
112
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Gezondheid en geneeskunde