Boekhandel Douwes Den Haag

Walls

Tijdloze wanddecoratie

Laura May Todd

Walls

Walls

Tijdloze wanddecoratie

Walls

 

Klinken kroonlijsten, moulures en plinten als termen uit vervlogen tijden? In Walls ontdek je hoe deze ornamenten een persoonlijke, hedendaagse stempel kunnen drukken op ons interieur en de huizen waarin we wonen.


Nog te verschijnen

€ 49,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Walls

Klinken kroonlijsten, moulures en plinten als termen uit vervlogen tijden? In Walls ontdek je hoe deze ornamenten een persoonlijke, hedendaagse stempel kunnen drukken op ons interieur en de huizen waarin we wonen. Dit prachtige boek is een actuele, uitgebreide showcase van de meest uitzonderlijke, innovatieve, baanbrekende en esthetische wanddecoraties.
Een unieke trendbijbel met diepgaande walk-throughs van een selectie belangrijke projecten met gedetailleerde beschrijvingen. Al veel te lang beschouwen we onze muren als witte canvassen, meer functie dan vorm, de spreekwoordelijke dragers van een dak boven ons hoofd.

In Walls tonen we de nieuwste ontwikkelingen in zowel stijl als materialen. Kroonlijsten, moulures en plinten zijn maar enkele van de vele decoratieve elementen die je helpen om jouw huis compleet te maken. In dit ultieme naslagwerk illustreert en inspireert auteur Laura May Todd en toont ze hoe je zelf aan de slag kan gaan.


ISBN
9789401478359
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle