Boekhandel Douwes Den Haag

Blij koemelkvrij

Koemelkallergie bij baby's

Mama Baas & Rolinde Demeyer

Blij koemelkvrij

Blij koemelkvrij

Koemelkallergie bij baby's

Blij koemelkvrij

 

Koemelkallergie is de meest voorkomende allergie bij baby's en een probleem waar veel ouders letterlijk van wakker liggen. Met behulp van concrete info en tips gidst dit boek je stap voor stap door de wereld van koemelkallergie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Blij koemelkvrij

Koemelkallergie is de meest voorkomende allergie bij baby's en een probleem waar veel ouders letterlijk van wakker liggen. Met behulp van concrete info en tips gidst dit boek je stap voor stap door de wereld van koemelkallergie.

Hoe herken je het? Hoe pas je je eigen eetpatroon aan als je borstvoeding geeft aan een baby met koemelkallergie? Welke flesvoeding is geschikt? Hoe ga je om met vaste voeding? Hoe kun je koemelk praktisch en volwaardig vervangen? Hoe weet je of je baby uit zijn allergie is gegroeid? Kun je iets doen om het bij je baby te voorkomen?

Deze vragen en nog veel meer komen uitgebreid aan bod in dit praktische handboek voor ouders, zorgverleners, kinderdagverblijven en iedereen die in aanraking komt met baby's met een koemelkallergie.

Dit wetenschappelijk onderbouwde boek helpt je bij het beantwoorden van twee vragen:
1 - Heeft mijn baby een koemelkallergie?
2 - Wat kan ik doen als dat zo is?


ISBN
9789401479608
Pagina's
184
Verschenen
NUR
853
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo