Boekhandel Douwes Den Haag

Je beste lijf na je 40ste

Ellen Charlotte Marie

Je beste lijf na je 40ste

Je beste lijf na je 40ste

Je beste lijf na je 40ste

 

Of je nu de 40 nadert en blaakt van energie, of je net 60 kaarsjes uitgeblazen hebt en amper van de bank op kunt staan: nú is het moment om je lichaam uit te dagen! Met een goed uitgewerkt trainingsschema in samenwerking met fitnesscoach Nelly Gorjainova, duidelijke follow along video's en haar favoriete plantaardige recepten, bewijst Ellen Charlotte Marie dat sporten en een veganistisch eetpatroon perfect samen gaan.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Je beste lijf na je 40ste

Of je nu de 40 nadert en blaakt van energie, of je net 60 kaarsjes uitgeblazen hebt en amper van de bank op kunt staan: nú is het moment om je lichaam uit te dagen!

Met een goed uitgewerkt trainingsschema in samenwerking met fitnesscoach Nelly Gorjainova, duidelijke follow along video's en haar favoriete plantaardige recepten, bewijst Ellen Charlotte Marie dat sporten en een veganistisch eetpatroon perfect samen gaan.

Met de juiste mindset en krachttraining in combinatie met evenwichtige en gezonde voeding, is jouw beste en sterkste lijf binnen handbereik!

Inclusief trainingsschema's, video's en recepten


ISBN
9789401480321
Pagina's
153
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo