Boekhandel Douwes Den Haag

Hoor ik dit niet te weten?

92 vragen die je nooit meer moet googelen

Hannes van Lier

Hoor ik dit niet te weten?

Hoor ik dit niet te weten?

92 vragen die je nooit meer moet googelen

Hoor ik dit niet te weten?

 

Ken jij het verschil tussen bakboord en stuurboord? Is een majoor hoger in rang dan een kapitein? En die lagen van de atmosfeer, hoe zit dat ook alweer? Weet je het antwoord op bovenstaande vragen niet meer, dan is het in deze huidige smartphone-tijden heel gemakkelijk om dat snel even op te zoeken.


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Hoor ik dit niet te weten?

Ken jij het verschil tussen bakboord en stuurboord? Is een majoor hoger in rang dan een kapitein? En die lagen van de atmosfeer, hoe zit dat ook alweer?

Weet je het antwoord op bovenstaande vragen niet meer, dan is het in deze huidige smartphone-tijden heel gemakkelijk om dat snel even op te zoeken. Maar deze alomtegenwoordigheid van het internet heeft ons brein lui gemaakt.
Want waarom zouden we nog dingen onthouden als we alles snel kunnen opzoeken?

Dat was in elk geval het uitgangspunt van Hannes van Lier om met zichzelf de uitdaging aan te gaan en bij alles wat hij tegenkwam actief de vragen te stellen: 'begrijp ik dit?', 'kan ik dat uitleggen?' of 'hoor ik dit niet te weten?'. Hij maakte een overzicht van allerlei leuke weetjes die je als volwassene verwacht wordt te kennen, maar waarvan we soms schoorvoetend moeten toegeven dat we het niet meer weten of kunnen uitleggen. Een subjectieve gids van alles wat hij tegenkwam, maar o zo herkenbaar.


ISBN
9789401480352
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle