Boekhandel Douwes Den Haag

De vrouw van 1 miljoen

Groeigids voor female founders

Véronique Bockstal

De vrouw van 1 miljoen

De vrouw van 1 miljoen

Groeigids voor female founders

De vrouw van 1 miljoen

 

HOE RAAK JE AF VAN JE GROEIDREMPELS? HOE ONTSLA JE JEZELF ALS JILL OF ALL TRADES? HOE KRIJG JE MEER GRIP OP JE MARKETING, SALES EN CIJFERS? Vrouwelijke ondernemers zijn in de minderheid. Ze starten minder snel een bedrijf, blijven langer zonder medewerkers, en vragen en krijgen minder financiering.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99


Beschrijving De vrouw van 1 miljoen

HOE RAAK JE AF VAN JE GROEIDREMPELS?
HOE ONTSLA JE JEZELF ALS JILL OF ALL TRADES?
HOE KRIJG JE MEER GRIP OP JE MARKETING, SALES EN CIJFERS?

Vrouwelijke ondernemers zijn in de minderheid. Ze starten minder snel een bedrijf, blijven langer zonder medewerkers, en vragen en krijgen minder financiering. Het ontbreekt hun nochtans niet aan ambitie en talent om een succesvol bedrijf te bouwen. Als vrouwen extern kapitaal ophalen, presteren ze zelfs beter dan mannelijke ondernemers.

In De vrouw van 1 miljoen richt Véronique Bockstal zich tot onderneemsters die de ambitie hebben om naar een omzet van €1 miljoen en meer te schalen. Ze ontleedt de groeidrempels die onderneemsters op hun groeipad ervaren en gidst hen aan de hand van ervaringen, tips, zelf- en bedrijfsscans naar de mijlpaal van €1 miljoen. De uitbouw van een groeibedrijf ligt na het lezen van dit boek binnen handbereik.


ISBN
9789401480598
Pagina's
192
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Management en Economie