Boekhandel Douwes Den Haag

Planteneters

Vegan recepten en duurzaam opvoeden

Elisabeth Van Lierop

Planteneters

Planteneters

Vegan recepten en duurzaam opvoeden

Planteneters

 

De recepten in Planteneters zijn in de eerste plaats lekker en speels. Het zijn de favorieten van de familie en vrienden van Elisabeth Van Lierop. Het zijn de recepten waarvan haar kinderen, hun vriendjes én de grootouders maar al te graag mee eten.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Planteneters

De recepten in Planteneters zijn in de eerste plaats lekker en speels. Het zijn de favorieten van de familie en vrienden van Elisabeth Van Lierop. Het zijn de recepten waarvan haar kinderen, hun vriendjes én de grootouders maar al te graag mee eten. Denk aan fudgy brownies, vanille cake met drie lagen botercrème en chili con ketchup. Niet zomaar opnieuw een gezond vegan kookboek dus.

Naast recepten vind je er een handig overzicht in terug waarop je kunt letten als je je kinderen volwaardig vegan wil opvoeden, samen met bruikbare tips voor een duurzame levensstijl.

Dit boek wil je vooral zin geven om stappen in de ecologische richting te zetten. Want, als je duurzamer leven bekijkt als een spel waarbij je alleen maar kan winnen, dan wordt het pas echt tof!


ISBN
9789401481892
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle