Boekhandel Douwes Den Haag

Nooitgedachtland

320 originele uitstapjes en overnachtingen

Mama Baas & Vanessa Sanders

Nooitgedachtland

Nooitgedachtland

320 originele uitstapjes en overnachtingen

Nooitgedachtland

 

Nooitgedachtland is er voor gezinnen, koppels, vriendengroepen, drukbezette mensen met weinig tijd ... die graag op stap gaan, originele dingen ontdekken, maar liever het opzoekwerk overslaan. Vanessa Sanders bundelt twee jaar research in dit boek en bezorgt je hiermee oneindig veel inspiratie voor uitstapjes binnen de Benelux.


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Nooitgedachtland

Nooitgedachtland is er voor gezinnen, koppels, vriendengroepen, drukbezette mensen met weinig tijd ... die graag op stap gaan, originele dingen ontdekken, maar liever het opzoekwerk overslaan.

Vanessa Sanders bundelt twee jaar research in dit boek en bezorgt je hiermee oneindig veel inspiratie voor uitstapjes binnen de Benelux.
Iets gaan drinken in een kattencafé? Of gaan picknicken tussen de schapen? Misschien toch liever een Willy Wonka-wandeling? Of is je kind eerder een waterrat en zegt varen met een vlot je meer? Alle uitstapjes zijn geschikt voor kinderen, maar ook als ouder is dolle pret gegarandeerd. Een korte activiteit of liever met een hapje en overnachting erbij? Alles komt aan bod!


ISBN
9789401483742
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle