Boekhandel Douwes Den Haag

Ben ik te dik, mama?

Help je tiener groeien naar een positief lichaamsbeeld en eetgedrag

An Vandeputte

Ben ik te dik, mama?

Ben ik te dik, mama?

Help je tiener groeien naar een positief lichaamsbeeld en eetgedrag

Ben ik te dik, mama?

 

In Nederland kampen jaarlijks ongeveer 200 000 mensen met een eetprobleem. In België ontwikkelt naar schatting één op de tien vrouwen ooit een eetstoornis, waarbij de eerste signalen steeds vaker al vroeg opduiken.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Ben ik te dik, mama?

In Nederland kampen jaarlijks ongeveer 200 000 mensen met een eetprobleem. In België ontwikkelt naar schatting één op de tien vrouwen ooit een eetstoornis, waarbij de eerste signalen steeds vaker al vroeg opduiken. Ouders spelen een belangrijke rol bij het voorkomen hiervan, maar hoe doe je dat precies? Waaraan herken je of je kind of tiener een ongezonde relatie met gewicht en voeding heeft? Wanneer ga je het gesprek aan? Wat zet je op tafel? En hoe kun je er op een milde manier voor zorgen dat je kinderen een positieve relatie met hun eigen lichaam kunnen aangaan?

In deze gids geeft psychologe en Eetexpert-oprichter An Vandeputte samen met het team van Eetexpert onderbouwde antwoorden op de meest gestelde vragen van ouders en gaat ze concreet in op veelvoorkomende twijfels en bezorgdheden.
Van de inhoud van de voorraadkast tot de openingszin van gesprekken over gezondheid en gewicht.


ISBN
9789401484916
Pagina's
160
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Gezondheid en geneeskunde