Boekhandel Douwes Den Haag

Minder werken, meer doen

ANNELEEN DE LILLE

Minder werken, meer doen

Minder werken, meer doen

Minder werken, meer doen

 

Heb jij het gevoel dat je keihard werkt, maar toch altijd achter de feiten aanholt? Dat je nooit echt kunt focussen op een belangrijke taak, omdat je alweer naar de volgende vergadering moet en je mailbox overvol zit?Nog te verschijnen

€ 21,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Minder werken, meer doen

Heb jij het gevoel dat je keihard werkt, maar toch altijd achter de feiten aanholt? Dat je nooit echt kunt focussen op een belangrijke taak, omdat je alweer naar de volgende vergadering moet en je mailbox overvol zit? Dat je al je energie in je werk stopt en dat ze het thuis vaak met de restjes moeten doen?

Wees gerust: dit is niet het zoveelste boek over beter timemanagement. Het zal je niet leren om nog harder te werken. Integendeel, in dit boek leer je net het belang van af en toe terug te schakelen en het overzicht te bewaren. Als je wilt weten hoe je door minder te werken toch meer kunt doen en zo telkens je dag met meer voldoening kunt afsluiten, ben je wel aan het juiste adres.

Topcoach Anneleen De Lille leert je om orde op zaken te stellen in je hoofd, je leven en je werk. Ze toont hoe je de valkuilen van stress kunt herkennen zonder er zelf eerst in te tuimelen, geeft je concrete tools in handen om slechte gewoontes voorgoed overboord te gooien en leert je hoe je voortaan kunt focussen op de voor jou juiste dingen. Want gericht keuzes maken en daar dan voluit voor gaan, is de enige manier om eindelijk weer controle over je werk en je leven te krijgen. Het resultaat? Minder stress, betere resultaten én meer werkplezier!

 

'Anneleen weet te inspireren met inzichten die steevast beklijven. Ze combineert moeiteloos wetenschappelijke kennis met praktische handvatten. Ik betrap me er dagelijks op dat ik haar tips ook in mijn eigen leven toepas!' - dr. Elke Geraerts, auteur van Mentaal kapitaal


ISBN
9789401486453
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Psychologie