Boekhandel Douwes Den Haag

Zorgen voor jou

Een eerlijk boek voor en door zorgouders

Ellen De Meyer

Zorgen voor jou

Zorgen voor jou

Een eerlijk boek voor en door zorgouders

Zorgen voor jou

 

Ellen De Meyer schrijft Zorgen voor jou vanuit haar eigen ervaring als zorgouder van baby Pia. Ze deelt haar verhaal, maar ook een hele hoop praktische info en advies. Ook getuigenissen van andere Vlaamse en Nederlandse zorgouders komen aan bod, om herkenbaarheid te bieden aan iedere ouder met een kindje dat extra zorg vraagt.


Nog te verschijnen

€ 25,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zorgen voor jou

Ellen De Meyer schrijft Zorgen voor jou vanuit haar eigen ervaring als zorgouder van baby Pia.
Ze deelt haar verhaal, maar ook een hele hoop praktische info en advies. Ook getuigenissen van andere Vlaamse en Nederlandse zorgouders komen aan bod, om herkenbaarheid te bieden aan iedere ouder met een kindje dat extra zorg vraagt.

Of het nu misgaat tijdens de zwangerschap, de geboorte of de eerste jaren: ieder zorgkindje krijgt een plaats. Zorgen voor jou is niet alleen voor de ouders, maar ook voor vrienden en familie. Het biedt antwoord op vragen als 'welke administratieve zaken moet ik regelen?', 'hoe ga ik om met alle "goede raad" en foute opmerkingen?' of 'Wat kan ik als familielid/vriend doen?'

In het boek zal je ook getuigenissen lezen van Arwen, de mama van Jayme. Jayme is het jongetje dat in Nederland bekend werd door dezelfde zeldzame ziekte.


ISBN
9789401486606
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle