Boekhandel Douwes Den Haag

Het nieuwe leiden is vrouwelijk

Ontdek de Athena en Aphrodite in jezelf

Anja Moortgat

Het nieuwe leiden is vrouwelijk

Het nieuwe leiden is vrouwelijk

Ontdek de Athena en Aphrodite in jezelf

Het nieuwe leiden is vrouwelijk

 

Het nieuwe leiden is vrouwelijk neemt je mee op een ontdekkingsreis, waarbij je die kwaliteiten leert herkennen, activeren en inzetten om persoonlijk leiderschap vorm te geven. Dit beeldende verslag maakt gebruik van de archetypen van de godinnen Athena, Artemis, Demeter en Aphrodite.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het nieuwe leiden is vrouwelijk

Het nieuwe leiden is vrouwelijk neemt je mee op een ontdekkingsreis, waarbij je die kwaliteiten leert herkennen, activeren en inzetten om persoonlijk leiderschap vorm te geven. Dit beeldende verslag maakt gebruik van de archetypen van de godinnen Athena, Artemis, Demeter en Aphrodite. Ook de mannelijke goden komen aan bod. Zij vertegenwoordigen de krachten die een moeiteloze, authentieke wijze van leidinggeven mogelijk maken. De auteur belicht verder zingeving en de vele spirituele begrippen die hun intrede doen in het bedrijfsleven.

De herkenbare voorbeelden uit de coachpraktijk van de auteur en praktische stappen om de verschillende leiderschapskwaliteiten in je leven te integreren, leiden je uiteindelijk via praktische oefeningen naar je eigen kern, je innerlijke god of godin. Door die op de troon te plaatsen worden zaken als leidinggeven, keuzes maken en beslissingen nemen steeds eenvoudiger.


ISBN
9789401486873
Pagina's
200
Verschijnt
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Management en Economie