Boekhandel Douwes Den Haag

Off-Grid Adventures

20 ongetemde reisverhalen, de wereld rond

Lien De Ruyck

Off-Grid Adventures

Off-Grid Adventures

20 ongetemde reisverhalen, de wereld rond

Off-Grid Adventures

 

'Wees je eigen satelliet, en reis af en toe naar je tegenpolen. Wijk af. Zwerm uit. Val uit elkaar. Herschik al je atomen. Wees mild. Schiet wortel. En omring je met zij die in de goedheid van de mens geloven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 45,00


Beschrijving Off-Grid Adventures

'Wees je eigen satelliet, en reis af en toe naar je tegenpolen. Wijk af. Zwerm uit. Val uit elkaar. Herschik al je atomen. Wees mild. Schiet wortel. En omring je met zij die in de goedheid van de mens geloven. Want de toekomst is ook vreugdevol, opzwepend en hoopvol. We worden wat we geloven. Dat avontuur begint hier, nu.'

Off-Grid Adventures bundelt twintig uitzonderlijke reisverhalen naar bijzondere bestemmingen over de hele wereld. Zoals de Japanse kunsteilanden Naoshima en Teshima, het koraaleiland Vamizi in Mozambique, maar ook Zuid-Korea, Kirgizi├ź, Tsjernobyl en Antarctica. Ontdekkingsreiziger en auteur Lien De Ruyck trekt al meer dan tien jaar lang naar alle uithoeken van de wereld en neemt haar grenzeloze nieuwsgierigheid mee. Ze daagt je uit een avontuurlijk leven te leiden en met frisse verwondering naar de wereld te kijken.

Dit boek is een bron van inspiratie voor de moderne avonturier die ver van de platgetreden paden wil blijven, op zoek naar ervaringen om het leven te vieren, met respect voor de natuur en de plaatselijke bevolking.

Coverbeeld: Liesbet De Waele.


ISBN
9789401486972
Pagina's
256
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Reizen Algemeen