Boekhandel Douwes Den Haag

Tiktok Academy

Haal het beste uit Tiktok voor jouw brand

Jonas Lips

Tiktok Academy

Tiktok Academy

Haal het beste uit Tiktok voor jouw brand

Tiktok Academy

 

Was TikTok in de begindagen nog vooral een app voor dansende tieners, dan is het vandaag hét platform waar elke ondernemer een enorm groeipotentieel kan aanboren. Niet alleen is het de snelste stijger in aantal gebruikers, ook haal je er de hoogste engagement rate én kun je er het snelst viraal gaan (ook zonder veel volgers).


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Tiktok Academy

Was TikTok in de begindagen nog vooral een app voor dansende tieners, dan is het vandaag hét platform waar elke ondernemer een enorm groeipotentieel kan aanboren. Niet alleen is het de snelste stijger in aantal gebruikers, ook haal je er de hoogste engagement rate én kun je er het snelst viraal gaan (ook zonder veel volgers). Alleen: een leuk filmpje heeft wat meer voeten in de aarde dan een foto maken, dus hoe ga je daarmee aan de slag? En hoe maak je dit doelgericht voor jouw publiek?

The TikTok Academy is een praktische gids voor iedereen die op TikTok z’n brand wil versterken. Van het recept voor een succesvolle social video tot het onnavolgbare algoritme, België's eerste TikTok-journalist Jonas Lips leert het je allemaal vanuit zijn eigen praktijk en expertise. Daarbij wordt ook uitvoerig aandacht besteed aan strategische aspecten zoals het adverteren via TikTok, het platform gebruiken als business tool en viraal gaan. Aangevuld met tips & tricks van Vlaamse en Nederlandse experts en TikTok-pioniers bezorgt Jonas je het meest complete TikTok-boek.


ISBN
9789401492232
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle