Boekhandel Douwes Den Haag

Tiktok Academy

Haal het beste uit Tiktok, van beginner tot professional

Jonas Lips

Tiktok Academy

Tiktok Academy

Haal het beste uit Tiktok, van beginner tot professional

Tiktok Academy

 

Niemand kan er nog omheen: in een recordtempo verovert TikTok de smartphones van jongeren én volwassenen. Het snelst groeiende socialemediaplatform biedt dan ook heel wat opportuniteiten aan creatieve ondernemers en content creators.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,99


Beschrijving Tiktok Academy

Niemand kan er nog omheen: in een recordtempo verovert TikTok de smartphones van jongeren én volwassenen. Het snelst groeiende socialemediaplatform biedt dan ook heel wat opportuniteiten aan creatieve ondernemers en content creators. Zo kun je met het juiste idee van de ene dag op de andere viraal gaan, zelfs met een klein aantal volgers. Al is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan, want hoe krijg je die flitsende video's in de vingers? En hoe maak je ze ook doelgericht voor jouw brand of business?

Met zijn toegankelijke how-to guide helpt TikTok-journalist Jonas Lips je op weg. Stap voor stap ontdek je de mogelijkheden van het platform en hoe je ze je eigen maakt. Ontdek hoe je een welgemikte intrede maakt op de app, leer uit de ervaring van andere successen en experts en ontwikkel je eigen strategie om viraal te gaan. Of je nu je omzet wil vergroten of je community wil versterken, deze TikTok Academy is de ideale leerschool!


ISBN
9789401492232
Pagina's
176
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle