Boekhandel Douwes Den Haag

Denemarken, Zweden en Noorwegen

Toeristische atlas voor reizen, vakantie & vrije tijd

Denemarken, Zweden en Noorwegen

Denemarken, Zweden en Noorwegen

Toeristische atlas voor reizen, vakantie & vrije tijd

Denemarken, Zweden en Noorwegen

 

Vier autoroutes langs de mooiste bezienswaardigheden in het Hoge Noorden Honderden aantrekkelijke kleurenfoto's om bij weg te dromen Met een volledige wegenatlas op schaal van 1:900.000 In Scandinavi viert de natuur hoogtij: vredige duinenlandschappen in Denemarken, uitgestrekte scherenkusten, maar ook dichte bossen in Zweden en machtige fjorden en watervallen in Noorwegen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 39,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Denemarken, Zweden en Noorwegen

  • Vier autoroutes langs de mooiste bezienswaardigheden in het Hoge Noorden
  • Honderden aantrekkelijke kleurenfoto's om bij weg te dromen
  • Met een volledige wegenatlas op schaal van 1:900.000

In Scandinavi viert de natuur hoogtij: vredige duinenlandschappen in Denemarken, uitgestrekte scherenkusten, maar ook dichte bossen in Zweden en machtige fjorden en watervallen in Noorwegen. Bovendien lokken metropolen als Kopenhagen, Stockholm en Oslo met hun ruime culturele aanbod ontelbare toeristen in de zomermaanden.

Vier uitgestippelde autoroutes doen de mooiste regio's en de beroemdste plekken van het mysterieuze Noorden aan. In het tweede deel van het boek komen per land de interessantste bezienswaardigheden aan bod. Die worden gequoteerd volgens een handig sterrensysteem (***= reis op zich waard, **= een uitstap waard, *= bezienswaardig).

Dankzij de vele foto's, themakaders, plattegronden van de belangrijkste steden en een atlas op schaal van 1:900.000 is Lannoo's Autoboek een uitstekende combinatie van een fotoboek, reisgids en atlas waaruit je steeds opnieuw inspiratie put.


ISBN
9789401495370
Pagina's
448
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Reisgidsen Europa