Boekhandel Douwes Den Haag

Tot onze grote spijt

Waarom je spijt eerst moet omarmen voor je kan loslaten

Johan Terryn & Randall Casaer

Tot onze grote spijt

Tot onze grote spijt

Waarom je spijt eerst moet omarmen voor je kan loslaten

Tot onze grote spijt

 

Spijt is een dubbele vorm van verdriet: het verdriet om wat anders had moeten lopen en het verdriet om dat met tegenwerkende kracht te beseffen en met je mee te dragen. Je ervaart spijt dan ook meestal als iets negatiefs.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Tot onze grote spijt

Spijt is een dubbele vorm van verdriet: het verdriet om wat anders had moeten lopen en het verdriet om dat met tegenwerkende kracht te beseffen en met je mee te dragen. Je ervaart spijt dan ook meestal als iets negatiefs. Maar eigenlijk is het een fotografisch negatief: als je de donkere kamer durft in te duiken, kun je er de positieve betekenis van ontdekken.

Toegegeven, spijt is een lastig gevoel. Je wilt er niet in blijven hangen, maar het kan wel een geweldige bron van feedback zijn om in de toekomst betere beslissingen te nemen. Johan Terryn toont je in dit boek aan de hand van herkenbare verhalen hoe groot de impact van spijt op ons leven kan zijn, in negatieve én in positieve zin. Bovendien reikt hij met zijn spijtverteringsstelsel een heel concrete methode aan om het lastige gevoel stap voor stap los te laten. Zo blijf je niet nodeloos vastzitten in het verleden, maar kun je een stap wijzer de toekomst in.

Tot onze grote spijt is gebaseerd op de gelijknamige gelauwerde podcast en theatervoorstelling.


ISBN
9789401496919
Pagina's
240
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Psychologie