Boekhandel Douwes Den Haag

In alle talen

Liesbeth Plateau & Marleen Vanderheiden & Katrien Delanghe & Maryse Boufflette

In alle talen

In alle talen

In alle talen

 

Met bijdragen van Dirk De Wachter, Rudi Vranckx, Luk Dewulf, Yassine Ouaich, Mohamed Ridouani, Herlinda Vekemans, Marie Francine Moens, Gabriel Ríos, Annemie Struyf, Mark Eyskens, Kathleen Cools, Nicoleta Beraru, Bernadette Holmes Een andere taal beheersen is een kunst, zij het een kunst die iedereen kan leren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99


Beschrijving In alle talen

Met bijdragen van Dirk De Wachter, Rudi Vranckx, Luk Dewulf, Yassine Ouaich, Mohamed Ridouani, Herlinda Vekemans, Marie Francine Moens, Gabriel Ríos, Annemie Struyf, Mark Eyskens, Kathleen Cools, Nicoleta Beraru, Bernadette Holmes

Een andere taal beheersen is een kunst, zij het een kunst die iedereen kan leren. Het verschaft mensen toegang tot plekken die anders voor altijd ontoegankelijk zouden blijven. Taal opent werelden, zorgt af en toe voor misverstanden, en nog vaker voor ontmoetingen.

Aan de hand van verhalen en getuigenissen van taallesgevers, taalleerders en experts belicht In alle talen de invloed van taal op onze identiteit en ons vermogen om te communiceren. Mensen uit diverse domeinen van de maatschappij delen vrank en vrij waarom taal voor hen van onschatbare waarde is.

Dit boek nodigt je uit om de subtiele kunst van het taalleren te verkennen, geeft tips over hoe je taal kunt opslurpen als lettersoep en toont hoe je door taal de wereld beter kunt begrijpen en actief kunt deelnemen aan onze meertalige maatschappij. Een inspiratie voor taalleerders, taalleerkrachten, en iedereen met een liefde voor mens en taal.

LIA-winnaar Beste taalpublicatie

Samengesteld door Maryse Boufflette, Katrien Delanghe, Liesbeth Plateau en Marleen Vanderheiden van het Centrum voor Levende Talen (CLT).


ISBN
9789401499279
Pagina's
200
Verschenen
NUR
610
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus