Boekhandel Douwes Den Haag

Leidinggeven: yes you can.

Het lef om het simpel te houden

Ans Mouton

Leidinggeven: yes you can.

Leidinggeven: yes you can.

Het lef om het simpel te houden

Leidinggeven: yes you can.

 

Zonder afbreuk te willen doen aan het stevige werk dat directeuren, managers en teamleiders dagelijks verrichten: leidinggeven is lang niet de rocket science die we er soms van maken. Wat als leidinggeven simpeler zou blijken dan het op het eerste zicht lijkt?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99


Beschrijving Leidinggeven: yes you can.

Zonder afbreuk te willen doen aan het stevige werk dat directeuren, managers en teamleiders dagelijks verrichten: leidinggeven is lang niet de rocket science die we er soms van maken.

Wat als leidinggeven simpeler zou blijken dan het op het eerste zicht lijkt? Wat als je als leidinggevende het lef aan de dag zou leggen om gewoon te doen? We onderzoeken hoe je doelgericht én vanuit eenvoud leiding kan geven. We vertalen daarbij de vaardigheden en de kijk van Inspirerend Coachen naar leidinggeven. Dit boek biedt geen complexe modellen, wel een set rollen en vaardigheden waarmee je het volle potentieel uit jezelf en je team kan halen. Het gaat om heldere doelen stellen, veelvuldig bekrachtigen en bijsturen en simpelweg benieuwd zijn. De kracht van leidinggeven zit in de eenvoud, en het vraagt gewoon ook lef om te durven terugvallen op die eenvoud.


ISBN
9789401499293
Pagina's
200
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Management en Economie