Boekhandel Douwes Den Haag

BEST PRACTIC

PRINCE2® 6de Editie - Pocket Guide

Bert Hedeman & Ron Seegers

PRINCE2® 6de Editie - Pocket Guide

BEST PRACTIC

PRINCE2® 6de Editie - Pocket Guide

BEST PRACTIC: PRINCE2® 6de Editie - Pocket Guide

 

Deze pocket guide geeft een snelle introductie in en een gestructureerd overzicht van de methode PRINCE2® 6de Editie. Deze pocket guide is bedoeld voor iedereen die de PRINCE2-methode wil leren kennen en voor al diegenen die betrokken zijn bij een project dat de methode PRINCE2® gebruikt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 19,57

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving BEST PRACTIC: PRINCE2® 6de Editie - Pocket Guide

Deze pocket guide geeft een snelle introductie in en een gestructureerd overzicht van de methode PRINCE2® 6de Editie.

Deze pocket guide is bedoeld voor iedereen die de PRINCE2-methode wil leren kennen en voor al diegenen die betrokken zijn bij een project dat de methode PRINCE2® gebruikt. Verder kan deze pocket guide uitstekend worden gebruikt ter voorbereiding van het PRINCE2® Foundation examen.

Deze pocket guide is gebaseerd op de PRINCE2® 6de Editie en beschrijft de processen, thema’s, principes, technieken en managementproducten van deze methodiek.
Tevens beschrijft deze pocket guide hoe de methode PRINCE2® kan worden toegesneden op de specifieke projectomstandigheden in zowel kleine projecten, projecten binnen programma’s, projecten met externe leveranciers en projecten in een agile omgeving.
Deze pocket guide geeft een volledige maar beknopte beschrijving van de
PRINCE2® 6de Editie.
Een complete, maar beknopte en handzame gids over PRINCE2 6de Editie, voor iedereen die is betrokken bij projecten of projectmanagement, voor slechts €17,50!


ISBN
9789401805858
Pagina's
200
Verschenen
Serie
BEST PRACTIC
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Haren Publishing

Management algemeen