Boekhandel Douwes Den Haag

Waar & Wanneer

De Bourgondische Nederlanden

De bakermat van de Benelux

Wouter van Friesland

De Bourgondische Nederlanden

Waar & Wanneer

De Bourgondische Nederlanden

De bakermat van de Benelux

Waar & Wanneer: De Bourgondische Nederlanden

 

Wouter van Friesland geeft in ‘De Bourgondische Nederlanden’ in woord en beeld een goed gedocumenteerde geschiedenis van de op- en ondergang van het Bourgondische Rijk. De Bourgondische Nederlanden kenden een bevolking van ruim tweeënhalf miljoen onderdanen, op Italië na het hoogste bevolkingsaantal van Europa.


Nog te verschijnen

€ 15,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Waar & Wanneer: De Bourgondische Nederlanden

Wouter van Friesland geeft in ‘De Bourgondische Nederlanden’ in woord en beeld een goed gedocumenteerde geschiedenis van de op- en ondergang van het Bourgondische Rijk. De Bourgondische Nederlanden kenden een bevolking van ruim tweeënhalf miljoen onderdanen, op Italië na het hoogste bevolkingsaantal van Europa. Door slimme huwelijken begonnen de Bourgondische vorsten aan een opmars. Ze slaagden erin de oorspronkelijk zo onafhankelijke hertogdommen, graafschappen en steden van de Nederlanden te verenigen tot uiteindelijk zeventien provincies. Wouter van Friesland beschrijft in ‘De Bourgondische Nederlanden’ de weerstand en instemming van de burgers van de Lage Landen.

’De Bourgondische Nederlanden’ is een deel in de serie Waar & Wanneer en is volledig in kleur, met veel afbeeldingen en kaarten.
Wijzigen


ISBN
9789401913935
Pagina's
192
Verschijnt
Serie
Waar & Wanneer
NUR
684
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Omniboek

Middeleeuwen (500-1500)
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren