Boekhandel Douwes Den Haag

The banana pancake trail

verhalen van een Hollander op reis

Ralf Chardon

The banana pancake trail

The banana pancake trail

verhalen van een Hollander op reis

The banana pancake trail

 

Middels een verzameling korte verhalen wordt een beeld geschetst van het backpackersleven in Zuidoost Azië. Na het lezen zul je gegarandeerd de drang voelen zelf je backpack te pakken en op reis te gaan!


Niet leverbaar

€ 15,37

Bezorgen: Levertijd onbekend


Beschrijving The banana pancake trail

Waar veel reizigers een online dagboek bijhouden om het thuisfront op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van hun reis, beschrijft de auteur zijn reis op basis van wat hem overkomt, niet wat hij doet.

Middels een verzameling korte verhalen wordt een beeld geschetst van het backpackersleven in Zuidoost Azië, een leven dat voor sommigen geweldig lijkt en voor anderen een verschrikking. Toch zal iedereen na het lezen van dit boek op zijn minst een lichte nieuwsgierigheid voelen naar wat de bijzondere wereld van Azië allemaal te bieden heeft.

De verhalen geven geenszins een volledig en objectief beeld van de regio. Het doel is dan ook niet informeren, maar enthousiasmeren. Reizen door vreemde landen en geconfronteerd worden met onbekende culturen is een unieke ervaring en een aanrader voor iedereen.


ISBN
9789402106282
Pagina's
69
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen