Boekhandel Douwes Den Haag

Fantasmajorenland

Hans van Korije

Fantasmajorenland

Fantasmajorenland

Fantasmajorenland

 

Rik Korte verhuist met zijn ouders naar de stad, voelt zich daar ontheemd. Hij ontdekt zijn seksualiteit tijdens een trio, woont in veel landen, reist en beleeft spannende avonturen.


Levertijd: 5 tot 8 werkdagen

€ 28,28

Bezorgen: 5 tot 8 werkdagen


Beschrijving Fantasmajorenland

Hans van Korije beschrijft het leven van Rik Korte. Als hij vijftien is, verhuizen zijn ouders noodgedwongen naar een somber bovenhuis in de stad, waar Rik, zonder het weidse polderland, zich ontheemd en verlaten voelt.
Om te ontsnappen, monstert hij aan op de veerboot Hoek van Holland Harwich en verheugt zich plotseling in de belangstelling van een bootsman, type drilsergeant. Als de bootsman had gevraagd of hij wilde meegaan naar zijn (seks)fantasieland `Fantasmajorenland had hij beslist ja gezegd.
Ingewijd wordt hij door Pierre en Isabella tijdens een zinderend trio.
Hij emigreert naar Amerika, ontmoet een Apache Indiaan, die hij meeneemt naar Europa, waar zij vele jaren zullen blijven, omdat zijn carrière bij een internationaal bedrijf in sneltreinvaart omhoog gaat.
Tijdens zijn reizen beleeft hij spannende avonturen, wordt gevangen genomen door Bedoeïenen, beschoten door piraten en raakt verstrikt in een achtervolging in Mexico tussen gangsters en dansmeisjes.
Samen met de liefde van zijn leven, die hij in Parijs ontmoet, stelt hij vast dat het leven een schouwtoneel is, waar alles mogelijk is, wanneer maar wordt voldaan aan de norm voor Uiterlijk en Gedrag.


ISBN
9789402113112
Pagina's
211
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren