Boekhandel Douwes Den Haag

Leiderschap: Ontspannen Presteren

Emmy de Vrieze

Leiderschap: Ontspannen Presteren

Leiderschap: Ontspannen Presteren

Leiderschap: Ontspannen Presteren

 

Leiderschap: Ontspannen Presteren door Emmy de Vrieze Leiders werken hard. Ambitie, plichtsbesef en resultaatgerichtheid leiden tot veel verantwoordelijkheden. Dat weegt soms zwaar. Wanneer jij als leider op een ontspannen manier wilt presteren, is het de kunst om je energie slim in te zetten.


Niet leverbaar

€ 20,99


Beschrijving Leiderschap: Ontspannen Presteren

Leiderschap: Ontspannen Presteren door Emmy de Vrieze

Leiders werken hard. Ambitie, plichtsbesef en resultaatgerichtheid leiden tot veel verantwoordelijkheden. Dat weegt soms zwaar.
Wanneer jij als leider op een ontspannen manier wilt presteren, is het de kunst om je energie slim in te zetten. Je te focussen op wat toegevoegde waarde heeft, je sterke kanten te benutten en datgene te doen wat jouw leiderschap versterkt.

Dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Dit boek presenteert tien Bouwstenen voor Leiderschap. Het doel van de Bouwstenen is het ondersteunen van leiders bij ontspannen presteren. De Bouwstenen zijn met wetenschappelijke theorieën onderbouwd, met voorbeelden verduidelijkt en met tips bruikbaar gemaakt. Ze zijn gemakkelijk te begrijpen en praktisch toepasbaar.

Met de Bouwstenen aan de slag gaan, betekent niet dat je moet ploeteren om beter te worden. Nee, het betekent het tegenovergestelde. Wanneer jouw kennis met betrekking tot leiderschap expliciet is, ben je in staat om er naar te handelen. Het juiste te doen, weg te blijven van valkuilen en je te ontwikkelen. Ontspannen presteren.


ISBN
9789402114010
Pagina's
137
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren