Boekhandel Douwes Den Haag

LifeTech

technologie van het leven

Kelly C.J.W. Ruigrok

LifeTech

LifeTech

technologie van het leven

LifeTech

 

LifeTech beschrijft de Technologie van het Leven. Onderwerpen als; de Pijnappelklier, Wat is een Ziel, Brainmechanics, wat is Dood, Limbo, het Assamblage Punt, Vitaal Levensplan, Planetair Bewustzijn, Menselijk Bewustzijn, Verloren Akkoord, Heilige Menstruatie en ScheppingsTechnologie worden op een heldere manier uitgelegd.


Niet leverbaar

€ 30,54

Niet leverbaar


Beschrijving LifeTech

LifeTech beschrijft de Technologie van het Leven. Onderwerpen als; de Pijnappelklier, Wat is een Ziel, Brainmechanics, wat is Dood, Limbo, het Assamblage Punt, Vitaal Levensplan, Planetair Bewustzijn, Menselijk Bewustzijn, Verloren Akkoord, Heilige Menstruatie en ScheppingsTechnologie worden op een heldere manier uitgelegd. LifeTech is LifeChanging.

Met LifeTech leer je hoe je je eigen toekomst creëert, van je geboorte tot je dood en hoe het leven verdergaat na de dood. Alchemie is een verloren kennis in deze Westerse wereld en dit boek is een verrijking voor je ziel en je leven.

LifeTech staat vol met oude wijsheden en bewezen theorieën. Het bevat honderden jaren research en technieken om je eigen leven te bepalen. Dit boek beantwoordt alle onbeantwoorde vragen en leert je je eigen vragen te beantwoorden. Ontdek en ontwaak je eigen potentie en krachten als Mens met LifeTech en neem het eigen heft weer in hand!


ISBN
9789402136586
Pagina's
104
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Geografie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren