Boekhandel Douwes Den Haag

XP

reflecties van een casual gamer

M.S. Hoogland

XP

XP

reflecties van een casual gamer

XP

 

Wat maakt een videogame memorabel? Hoe kan het dat een spelletje van drie uur meer indruk op je maakt dan de grandeur van Grand Theft Auto V? En waarom is extreem geweld lang zo leuk niet meer als vroeger?


Niet leverbaar

€ 4,50

Niet leverbaar

Beschrijving XP

Wat maakt een videogame memorabel? Hoe kan het dat een spelletje van drie uur meer indruk op je maakt dan de grandeur van Grand Theft Auto V? En waarom is extreem geweld lang zo leuk niet meer als vroeger? Deze en andere bespiegelingen komen voorbij in achttien verhalen die terugblikken op vijfentwintig jaar aan pc-gaming. Van de klassieke point & click adventures tot de genadeloosheid van Dark Souls, een beetje gamer zal zich geregeld herkennen in de anekdotes en observaties die in XP de virtuele revue passeren. Mensen die niks met videogames ophebben zullen zich daarentegen afvragen of de auteur de afgelopen jaren überhaupt iets anders heeft gedaan dan naar een beeldscherm staren. (Het antwoord: een voorzichtig 'ja'.)

Naast bovenstaande titels behandelt XP onder meer The Elder Scrolls, Fallout 4, Rocket League, Assassin's Creed IV: Black Flag, Medal of Honor: Allied Assault, Rayman, Hotline Miami, Max Payne en The Binding of Isaac.


ISBN
9789402162974
Pagina's
162
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren