Boekhandel Douwes Den Haag

Slimme oplossingen

Internet of Things, Big Data en Artificial Intelligence

Alie Sierkstra

Slimme oplossingen

Slimme oplossingen

Internet of Things, Big Data en Artificial Intelligence

Slimme oplossingen

 

Met slimme oplossingen kunnen we ons leven enorm verbeteren en verrijken. We kunnen bijvoorbeeld voorspellend onderhoud realiseren en energie besparen. Deze oplossingen zijn "slim" dankzij een keten van technologieën.


Niet leverbaar

€ 3,59

Niet leverbaar

Beschrijving Slimme oplossingen

Met slimme oplossingen kunnen we ons leven enorm verbeteren en verrijken. We kunnen bijvoorbeeld voorspellend onderhoud realiseren en energie besparen. Deze oplossingen zijn "slim" dankzij een keten van technologieën. In dit ebook bespreken wij deze keten.

Ook op dit moment hebben we al te maken met technologie als sensoren, Big Data, Internet of Things en kunstmatige intelligentie. In dit ebook bespreken we deze technologieën en geven we voorbeelden van slimme oplossingen en slimme apparaten. We eindigen ons boek met een bespreking van Smart Cities. Volgens ons een overkoepelend voorbeeld van slimme oplossingen.

We hebben dit ebook geschreven omdat we merkten dat bestaande literatuur over slimme oplossingen vaak erg moeilijk was en veelal slechts onderdelen van de keten beschreef. Met dit ebook willen wij onze kennis delen, maar dan op een begrijpelijke manier, waarbij we oog hebben voor de gehele keten.

Het is mogelijk de hoofdstukken los van elkaar te lezen. We hebben echter juist ook aandacht voor de verbanden. Het gaat in onze keten namelijk uiteindelijk om de datagedreven toegevoegde waarde die ontstaat wanneer alle elementen samenkomen in slimme oplossingen.


ISBN
9789402179057
Pagina's
81
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren