Boekhandel Douwes Den Haag

Juwelen van zand

Juwelen van zand

Anneke Vaessen

Juwelen van zand

Juwelen van zand

Juwelen van zand

Juwelen van zand

 

Anneke Vaessen (1993) groeide op in het Limburgse dorp Maasbree. Na een opleiding Fashion & Design in Den Bosch studeerde ze cum laude af in Fine Art and Design in Education aan de kunstacademie te Maastricht.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 20,51

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Juwelen van zand

Anneke Vaessen (1993) groeide op in het Limburgse dorp Maasbree. Na een opleiding Fashion & Design in Den Bosch studeerde ze cum laude af in Fine Art and Design in Education aan de kunstacademie te Maastricht. Als jong kind droomde ze al over het onbekende continent en fantaseerde ze over hutjes met rieten daken en kleurrijke mensen, maar in 2014 zette ze voor het eerst echt voet in Afrika, in Fez, Marokko. Een jaar later vertrok ze als onderdeel van haar studie voor drie maanden naar Zimbabwe, om zich in 2016 voor onbepaalde tijd in het land te vestigen.
Momenteel woont Anneke met haar dochtertje Luba in Nederland, maar droomt ze nog steeds over een toekomst tienduizend kilometer verderop.

In Juwelen van zand beschrijft ze haar ervaringen in Zimbabwe, over de mensen die ze ontmoet, de kleuren, markten en straten die ze bezoekt, de economische situatie, de gevoelens die het bij haar losmaakt om te proberen een 'thuis' op te bouwen in een land waar de cultuur en manier van leven zo anders zijn en hoe bijzondere gebeurtenissen je een weg kunnen laten bewandelen die je nooit had verwacht.


ISBN
9789402180367
Pagina's
235
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen