Boekhandel Douwes Den Haag

De Toekomst: nachtmerrie of droom ?

Isaac Isphahan

De Toekomst: nachtmerrie of droom ?

De Toekomst: nachtmerrie of droom ?

De Toekomst: nachtmerrie of droom ?

 

Dit boek onderzoekt aan de hand van talrijke invalshoeken hoe we toekomstige ellende kunnen voorkomen, huidige problemen oplossen, de aarde kunnen verbeteren en de mensheid gelukkiger maken. Verschillende invalshoeken zijn verrassend nieuw, andere zijn al heel oud, maar worden te weinig of verkeerd in praktijk gebracht.


Niet leverbaar

€ 29,95

Niet leverbaar


Beschrijving De Toekomst: nachtmerrie of droom ?

Dit boek onderzoekt aan de hand van talrijke invalshoeken hoe we toekomstige ellende kunnen voorkomen, huidige problemen oplossen, de aarde kunnen verbeteren en de mensheid gelukkiger maken.
Verschillende invalshoeken zijn verrassend nieuw, andere zijn al heel oud, maar worden te weinig of verkeerd in praktijk gebracht.

In een tijd dat de kerken leeglopen en dat de overheersende -ismes zoals fascisme en communisme failliet zijn gegaan en ook te ver doorgevoerd liberalisme niet de gewenste oplossing biedt, terwijl reële problemen in de wereld uit de hand dreigen te lopen, is het nodig om een nieuwe leidraad te vinden.

Volgens de schrijver zit die in de combinatie van de oude wijsheid van de wereldreligies met ervaringen uit de praktijk, waarbij de negatieve aspecten van die religies worden weggelaten, met de wijsheid van filosofieën die het goede beogen, en met die aspecten van de wetenschap die nuttig zijn voor het voortbestaan van het leven op aarde en voor een betere en gelukkiger wereld voor allen.


ISBN
9789402180756
Pagina's
579
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Geografie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren