Boekhandel Douwes Den Haag

Open & Bloot

Een bundel van Harmen J Pordon

Harmen J Pordon

Open & Bloot

Open & Bloot

Een bundel van Harmen J Pordon

Open & Bloot

 

Wat doe je als je al een aantal jaren een blog over naturisme schrijft en je opeens beseft dat niet iedereen blogs leest? Of ze überhaupt weet te vinden? Ik bundel de eerste 25 delen als boek, is wat Harmen besloot.


Direct te downloaden

€ 4,96


Beschrijving Open & Bloot

Wat doe je als je al een aantal jaren een blog over naturisme schrijft en je opeens beseft dat niet iedereen blogs leest? Of ze überhaupt weet te vinden?

Ik bundel de eerste 25 delen als boek, is wat Harmen besloot. In dit boek neemt hij je mee in zijn wereld als naturist. Hoe dat zijn leven beïnvloed en de keuzes die hij maakt. Hoe z’n vrouw in no time ook naturist werd, hoe ze het toepassen in de opvoeding van hun kinderen en persoonlijke ervaringen van stranden, campings en zwembaden.

Hij behandeld hoe blootgewoon het is om je kleren uit te trekken en hoe bevrijdend dat kan zijn. Wat het met je zelfbeeld en zelfvertrouwen doet, maar ook dat naturisme meer is dan alleen je kleren uittrekken. Respect voor mens, dier en natuur zijn de basis van het naturisme en ook die worden besproken. Buiten het naturisme om neemt hij je ook nog mee in zijn persoonlijke leven. Zijn ziekenhuisopname in 2018, de depressie van z’n vrouw Santana en de geboorte van hun jongste kind Jordynn. Open & Bloot doet wat de titel doet vermoeden. Het geeft een ongefilterde kijk op het leven van een naturistisch gezin. Simpel verwoord, taboe doorbrekend en afrekenend met vooroordelen.

Veel leesplezier


ISBN
9789402188561
Pagina's
90
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Kunst en Cultuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren