Boekhandel Douwes Den Haag

Alles wordt voice

Hoe je je voorbereid op de spraakgestuurde marketing toekomst

Joey Scheufler

Alles wordt voice

Alles wordt voice

Hoe je je voorbereid op de spraakgestuurde marketing toekomst

Alles wordt voice

 

“Voice komt er aan”, “we moeten iets met voice” en “voice is the next big thing” op vrijwel elk marketingcongress en in elk marketingteam staat het thema voice op de agenda. Spraak technologie en kunstmatige intelligentie gaan zonder twijfel een grote impact hebben op marketing en ecommerce.


Niet leverbaar

€ 16,95

Niet leverbaar


Beschrijving Alles wordt voice

“Voice komt er aan”, “we moeten iets met voice” en “voice is the next big thing” op vrijwel elk marketingcongress en in elk marketingteam staat het thema voice op de agenda. Spraak technologie en kunstmatige intelligentie gaan zonder twijfel een grote impact hebben op marketing en ecommerce. Hoe dit de customer journey uiteindelijk echt gaat veranderen weet niemand. Echter als bedrijf kun je je wel voorbereiden op deze aankomende verandering. Als marketeer moet je je zelfs voorbereiden, anders verandert deze nieuwe technologie voor je het weet in een bedreiging.

Veel bedrijven en marketeers zijn de afgelopen decenia verrast door de het succes van internet, mobiel, apps, youtube, facebook, instagram of snapchat. De volgende marketing revolutie is spraak, in combinatie met artificial intelligence. Wanneer moet je beginnen met het implementeren van een voice strategie en wat moet je doen om de boot niet te missen. In dit boek krijg je praktische handvatten, zodat je bent voorbereid op de toekomst.


ISBN
9789402194982
Pagina's
76
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren