Boekhandel Douwes Den Haag

Vijand van het volk

Vijand van het volk

Jim Acosta

Vijand van het volk

Vijand van het volk

Vijand van het volk

Vijand van het volk

 

Een gevaarlijke tijd om de waarheid te vertellen Jim Acosta, CNN’s perschef voor het Witte Huis, doet in Vijand van het volk verslag van president Trumps strijd tegen de waarheid. Vanaf het moment dat Donald Trump aankondigde een gooi te doen naar de hoogste positie in het Witte Huis heeft hij oorlog gevoerd tegen ‘fake news’ en noemt hij journalisten ‘de vijand van het volk’.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Vijand van het volk

Een gevaarlijke tijd om de waarheid te vertellen

Jim Acosta, CNN’s perschef voor het Witte Huis, doet in Vijand van het volk verslag van president Trumps strijd tegen de waarheid. Vanaf het moment dat Donald Trump aankondigde een gooi te doen naar de hoogste positie in het Witte Huis heeft hij oorlog gevoerd tegen ‘fake news’ en noemt hij journalisten ‘de vijand van het volk’.

In dit boek vertelt Jim Acosta onder meer over Trumps ontkenningen, beschuldigingen en pogingen om de democratie te ondermijnen. Hij bracht honderden uren door met het personeel van het Witte Huis, en schetst levendige portretten van mensen over wie we voor het Trump-tijdperk nog nooit hadden gehoord: van Hope Hicks tot Steve Bannon, van Sean Spicer tot Jared Kushner. Acosta noemt het een gevaarlijke tijd om de waarheid te vertellen in Amerika, maar toch is hij vastbesloten om het échte nieuws over de regering-Trump naar buiten te brengen.

Over Vijand van het volk

'Knap boek over de kern van de journalistiek.' - Het belang van Limburg


ISBN
9789402704020
Pagina's
336
Verschenen
NUR
754
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins