Boekhandel Douwes Den Haag

Ik hoor wat je zegt

Hoe alledaagse gesprekken hoop en inspiratie geven

Heather Morris

Ik hoor wat je zegt

Ik hoor wat je zegt

Hoe alledaagse gesprekken hoop en inspiratie geven

Ik hoor wat je zegt

 

Van de auteur van De tatoeëerder van Auschwitz en Het meisje dat twee kampen overleefde.Toen een vriend haar eens vroeg om een oude kennis van hem te ontmoeten, kon Heather Morris niet vermoeden dat dit haar leven compleet zou veranderen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Ik hoor wat je zegt

Van de auteur van De tatoeëerder van Auschwitz en Het meisje dat twee kampen overleefde.

Toen een vriend haar eens vroeg om een oude kennis van hem te ontmoeten, kon Heather Morris niet vermoeden dat dit haar leven compleet zou veranderen. Deze kennis was Lale Sokolov, de tatoeëerder van Auschwitz. De roman over hoe hij de liefde vond op de meest liefdeloze plek op aarde werd een van de bestverkopende boeken van de laatste jaren.

Heather Morris’ talent om te luisteren, écht te luisteren, maakt dat mensen hun levensverhaal aan haar toevertrouwen. In dit boek deelt ze de uitzonderlijke verhalen van de mensen die op haar pad kwamen en de lessen die zij ons kunnen leren. Deze handleiding voor een inspirerend en liefdevol leven leert je luisteren naar je grote voorbeelden, naar de mensen om je heen en – bovenal – naar jezelf.
 


ISBN
9789402708165
Pagina's
288
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Literaire non-fictie