Boekhandel Douwes Den Haag

Het simpelste geschenk

Elke dag is een geschenk. Open het, gooi het niet weg

Stefanos Xenakis

Het simpelste geschenk

Het simpelste geschenk

Elke dag is een geschenk. Open het, gooi het niet weg

Het simpelste geschenk

 

De grote Griekse bestseller vol inspirerende verhalen met een levensveranderende impact.Het simpelste geschenk bevat alledaagse verhalen vol kleine wonderen die ons allemaal kunnen overkomen. Deze verhalen nodigen je uit om in je eigen wereld te duiken, je manier van denken te evalueren en de balans op te maken van de manier waarop je je leven leidt.Van het begroeten van je buren met een warme glimlach tot behulpzaam en aardig zijn voor anderen, Stefanos Xenakis laat zien dat ieder van ons de potentie heeft om groots te zijn.


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het simpelste geschenk

De grote Griekse bestseller vol inspirerende verhalen met een levensveranderende impact.

Het simpelste geschenk bevat alledaagse verhalen vol kleine wonderen die ons allemaal kunnen overkomen. Deze verhalen nodigen je uit om in je eigen wereld te duiken, je manier van denken te evalueren en de balans op te maken van de manier waarop je je leven leidt.

Van het begroeten van je buren met een warme glimlach tot behulpzaam en aardig zijn voor anderen, Stefanos Xenakis laat zien dat ieder van ons de potentie heeft om groots te zijn. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is onvoorwaardelijk menselijk zijn.

Als je het gevoel hebt dat iets je ervan weerhoudt het leven te leiden dat je echt wilt, of als je eindelijk voluit wilt gaan leven: dit boek is het antwoord.
 


ISBN
9789402708776
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Psychologie