Boekhandel Douwes Den Haag

Omringd door losers

Hoe je kunt winnen als alles fout lijkt te gaan

Thomas Erikson

Omringd door losers

Omringd door losers

Hoe je kunt winnen als alles fout lijkt te gaan

Omringd door losers

 

Van de bestsellerauteur van Omringd door idioten: Overwin tegenslagen en word een winnaar in plaats van verliezer.Iedereen heeft dromen en ambities: een eigen bedrijf, een liefdevolle relatie of het lopen van een marathon.


Nog te verschijnen

€ 21,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Omringd door losers

Van de bestsellerauteur van Omringd door idioten: Overwin tegenslagen en word een winnaar in plaats van verliezer.

Iedereen heeft dromen en ambities: een eigen bedrijf, een liefdevolle relatie of het lopen van een marathon. Maar vaker bereiken we onze doelen niet dan wel. Succes komt niet vanzelf, en als je jezelf met losers blijft omringen, is het moeilijk om gemotiveerd te blijven en in de winner’s circle terecht te komen.

In Omringd door losers laat Thomas Erikson zien hoe je een winnaar in plaats van een verliezer wordt. Hij helpt het ‘waarom’ achter je doel te identificeren en hoe je dit doel in simpele, concrete stappen kunt bereiken. Aan de hand van het eenvoudige vierkleurensysteem dat Omringd door idioten tot een internationale bestseller maakte, legt hij uit hoe je tegenslagen kunt accepteren en niet als loser achterblijft. Leer op de juiste manier te reageren op tegenspoed, overwin obstakels en maak van je dromen werkelijkheid!


ISBN
9789402711189
Pagina's
352
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Psychologie