Boekhandel Douwes Den Haag

Van hart tot hart - backcard à 6 exemplaren

Dalai Lama & Patrick McDonnell

Van hart tot hart - backcard à 6 exemplaren

Van hart tot hart - backcard à 6 exemplaren

Van hart tot hart - backcard à 6 exemplaren

 

Tafeldisplay Van hart tot hart à 6 exemplaren. Voor fans van De jongen, de vos, de mol en het paard en Grote Panda & Kleine Draak: hét boek om het jaar vrolijk en hoopvol mee te beginnen.Een klop op de deur onderbreekt de ochtendmeditatie van de Dalai Lama.


Niet leverbaar

€ 120,00

Niet leverbaar


Beschrijving Van hart tot hart - backcard à 6 exemplaren

Tafeldisplay Van hart tot hart à 6 exemplaren. Voor fans van De jongen, de vos, de mol en het paard en Grote Panda & Kleine Draak: hét boek om het jaar vrolijk en hoopvol mee te beginnen.

Een klop op de deur onderbreekt de ochtendmeditatie van de Dalai Lama. Als hij opendoet, ziet hij een reuzenpanda staan die vele kilometers heeft afgelegd om hem te ontmoeten. Samen wandelen ze door de bossen en praten ze over grote en kleine dingen in het leven: levenswijsheden die je kijk op de wereld veranderen.

In Van hart tot hart nodigt de Dalai Lama je uit om deel te nemen aan een empathische revolutie en stelt hij voor vriendelijker en begripvoller te zijn voor alle levende wezens op onze prachtige planeet. Met poëtische teksten en prachtige tekeningen doet dit boek een inspirerende oproep om onze relatie met de natuurlijke wereld te helen.


ISBN
9789402711660
Verschenen
NUR
370
Druk
1
Uitvoering
Multiple-item retail product
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins