Boekhandel Douwes Den Haag

Vuurwerk in de sneeuw

Sarah Morgan

Vuurwerk in de sneeuw

Vuurwerk in de sneeuw

Vuurwerk in de sneeuw

 

Het derde deel in de heerlijke feelgoodserie 'De O'Neil broers' van bestsellerauteur Sarah Morgan.Tyler O’Neil is tevreden. Snow Crystal, het skiresort dat hij met zijn broers runt, is volgeboekt met de kerstdagen, waardoor zijn beste vriendin Brenna bij hem moet logeren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving Vuurwerk in de sneeuw

Het derde deel in de heerlijke feelgoodserie 'De O'Neil broers' van bestsellerauteur Sarah Morgan.

Tyler O’Neil is tevreden. Snow Crystal, het skiresort dat hij met zijn broers runt, is volgeboekt met de kerstdagen, waardoor zijn beste vriendin Brenna bij hem moet logeren. Hij mag echter absoluut niet laten merken dat hij meer dan alleen vriendschap voor haar voelt.

Ski-instructeur Brenna Daniels vindt dat ze het prima voor elkaar heeft. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt én ze kan dage­lijks samenwerken met Tyler, op wie ze al jaren heimelijk verliefd is. Ze mag alleen niets laten merken als ze bij hem logeert!

Dan gebeurt er iets wat ze geen van beiden hadden verwacht: Tyler kust haar, en nu lijkt hun vriendschap te wankelen. Of is dit het begin van iets veel mooiers?

'Hartverwarmend en sexy: Sarah Morgans serie De O'Neil broers is perfect!' Jill Shalvis, New York Times-bestsellerauteur.


ISBN
9789402713749
Pagina's
352
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Vertaalde literaire roman, novelle