Boekhandel Douwes Den Haag

What It Takes

Over voetbal, het leven en leiderschap

Sarina Wiegman & Jeroen Visscher

What It Takes

What It Takes

Over voetbal, het leven en leiderschap

What It Takes

 

De carrière en strategieën van een van de meest succesvolle voetbalcoaches ter wereld.Sarina Wiegman onderscheidt zich al jaren als ware pionier in de voetbalwereld en werd al drie keer uitgeroepen tot Best FIFA Women’s Coach.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving What It Takes

De carrière en strategieën van een van de meest succesvolle voetbalcoaches ter wereld.

Sarina Wiegman onderscheidt zich al jaren als ware pionier in de voetbalwereld en werd al drie keer uitgeroepen tot Best FIFA Women’s Coach. Ze heeft de nationale vrouwenteams van zowel Nederland als Engeland naar historische overwinningen geleid en door haar unieke coachingfilosofie is ze uitgegroeid tot een van de succesvolste coaches in de voetbalgeschiedenis.

Dit persoonlijke boek over Sarina’s leven en carrière begint met haar vroege passie voor voetbal en loopt via de belangrijkste momenten op het veld als speelster uiteindelijk naar haar ervaringen in de top van het coachen. Ze vertelt over de overwinningen en uitdagingen die ze tegenkwam, de soms moeilijke beslissingen die ze zowel op als buiten het veld moest nemen en haar meedogenloze streven naar perfectie, waardoor ze een onmisbaar figuur in de voetbalwereld is geworden.

What It Takes geeft een unieke inkijk in Sarina’s coachingfilosofie, waarin vastberadenheid, teamwork en wederzijds respect de boventoon voeren. Als pleitbezorger voor gelijke rechten en kansen schetst ze een toekomst voor het voetbal waarin iedereen – ongeacht geslacht of afkomst – de mogelijkheid heeft om te schitteren op het veld.

HELDEN Sportboek van het Jaar 2023!


 


ISBN
9789402714159
Pagina's
320
Verschenen
NUR
491
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins