Boekhandel Douwes Den Haag

Welzijn

Nathan Hill

Welzijn

Welzijn

Welzijn

 

De auteur van De nix is terug met een warme en wervelende roman over het huwelijk, over ouder worden en dat wat ons verbindt Jack en Elizabeth ontmoeten elkaar tijdens hun studie in het Chicago van de jaren negentig.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Welzijn

De auteur van De nix is terug met een warme en wervelende roman over het huwelijk, over ouder worden en dat wat ons verbindt


Jack en Elizabeth ontmoeten elkaar tijdens hun studie in het Chicago van de jaren negentig. Door een gedeelde liefde voor muziek en kunst ontstaat er snel een innige band tussen de twee.


Twintig jaar later zijn ze al geruime tijd getrouwd. Naast alle problemen die werk en ouderschap opwerpen, moeten  ze zien om te gaan met hun tanende huwelijk, problemen rond de verbouwing van hun ‘huis-voor-het-leven’, grillige buurtbewoners, ruzies op sociale media en overspelige avances. Inmiddels herkennen Jack en Elizabeth zichzelf en elkaar niet meer. Allebei hebben ze last van onvervulde ambities en pijnlijke herinneringen aan hun eigen disfunctionele families. Allebei moeten ze op zoek naar wie ze echt zijn om hun levenslust en uiteindelijk elkaar niet te verliezen.Welzijn is een rijke, diepzinnige, soms schokkende, maar vaak ook ronduit komische roman over verbinding en intimiteit: een meeslepend liefdesverhaal voor de eenentwintigste eeuw.


ISBN
9789403114927
Pagina's
608
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Vertaalde literaire roman, novelle