Boekhandel Douwes Den Haag

Tom Lake

Ann Patchett

Tom Lake

Tom Lake

Tom Lake

 

Een roman over liefde en familie waarmee Ann Patchett eens te meer laat zien een van Amerika’s beste, meest empathische auteurs te zijn In de lente van 2020 keren de drie dochters van Lara terug naar hun ouderlijk huis in het noorden van Michigan.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Tom Lake

Een roman over liefde en familie waarmee Ann Patchett eens te meer laat zien een van Amerika’s beste, meest empathische auteurs te zijnIn de lente van 2020 keren de drie dochters van Lara terug naar hun ouderlijk huis in het noorden van Michigan. Als ze in de boomgaard kersen aan het plukken zijn,
moedigen ze hun moeder aan het verhaal van Peter Duke te vertellen. Met deze wereldberoemde acteur stond ze ooit samen op het toneel en beleefde ze een kortstondige romance bij een theatergezelschap met de naam Tom Lake. Terwijl Lara het verhaal vertelt, denken de drie dochters na over hun eigen levens en over de relatie met hun moeder, en worden ze gedwongen om alles wat ze over haar en zichzelf dachten te weten in een ander licht te zien.Tom Lake is een hoopvolle en waarachtige roman over jeugdige liefde, over de liefde binnen een huwelijk, over de dynamiek in een gezin, en over de levens die ouders voor de geboorte van hun kinderen hebben geleid.


ISBN
9789403128863
Pagina's
368
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Vertaalde literaire roman, novelle