Boekhandel Douwes Den Haag

Abel

Alessandro Baricco

Abel

Abel

Abel

 

Een unieke nieuwe roman van de auteur van Zijde Abel was zevenentwintig jaar oud toen hij een legende werd. Hij beëindigde een overval door tegelijkertijd twee pistolen op verschillende doelen af te vuren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 5 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Abel

Een unieke nieuwe roman van de auteur van ZijdeAbel was zevenentwintig jaar oud toen hij een legende werd. Hij beëindigde een overval door tegelijkertijd twee pistolen op verschillende doelen af te vuren. Een actie die bekendstaat als de Mysticus en die maar weinigen met deze precisie kunnen uitvoeren.


Abel is de sheriff van een klein stadje in een denkbeeldig Wilde Westen en hij is verliefd op Hallelujah Wood, een mysterieuze vrouw met kleine handen en oosterse lippen. Zij houdt ook van hem, maar zo nu en dan vertrekt ze zonder dat hij weet waar ze heen gaat. Zijn moeder is jaren eerder ook vertrokken, zonder terug te keren: ze nam vier paarden mee en liet hem, zijn broers en zus aan hun lot over.


Met Abel geeft Alessandro Baricco leven aan een verhaal dat spiritueel en filosofisch is: een visionaire, meeslepende western.


ISBN
9789403131474
Pagina's
160
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Vertaalde literaire roman, novelle